torsdag 9 december 2010

Jul i vårt hus

Hejsan! Nu julpyntas det för fullt hemma hos mig. Till julen har jag fortfarande mycket i min vita stil men lägger gärna till kanelstänger, massor av spetsband, gröna små kvistar, kottar och annat smått och gott. Det behöver inte alls bli så kostsamt med så enkelt julpynt och det blir så vackert! Alla mina madonnor och änglar gör sig så fint till julen även om jag har dem framme året runt.
I vissa rum använder jag mig därför mycket av vitt-brunt-linne-grönt i inredningen nu till jul men i andra rum... ja då är det verkligen Carl Larsson stil med mycket i rödrutigt uppblandat med grov zink, garntomtar mm(kommer snart bilder på det också).
I grabbarnas rum är det mycket svart...(de har inte riktigt köpt min shabby chic stil än???)utan där är det döskalletapeter, svarta julgranskulor och grå detaljer som gäller. Ja hemma hos oss är det JUL i olika tappningar och färger men så underbar julen är. Jag älskar den! Det är så mysigt att julpynta huset även om mannen suckar att det börjar bli lite väl många julkartonger som skall bäras in från förrådet (va? vad menar han?). Kan det verkligen bli för mycket julpynt? Hoppas att era män därute står ut med ert julpyntande av era hem för finns det något som är mer underbart än att tända ljusen hemma och bara få njuta av allt vackert julpynt?


kram


2 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Ja,visst är det mysigt med all julstämning!

Kram Pernilla

perssontopdesign sa...

Ja, det är mysigt med julstämning, tända ljus m.m. jo, det knotas nog en del när man pyntar men men.....Det ser jättemysigt ut på dina bilder!

Kram Lena