fredag 31 december 2010

Gott Nytt År

Hej alla underbara vänner!

Idag är det årets sista dag och jag ser fram emot 2011 som förhoppningsvis kommer innehålla många nya, spännande utmaningar. Det nya året kommer bland annat innehålla flera jämna födelsedagar bland annat min egen. 2010 innehöll många härliga minnen bl.a vår underbart sköna resa till Rhodos under hösten. 14 personer var vi som åkte ner för en härlig vecka med sol och bad och firade min pappa som fyllde 60 år. Gänget som var där ska nu fira in det nya året tillsammans med en Grekisk afton med god mat och zorbadans. Det ska bjudas på lammgryta, moussaka, grekisk sallad, gott bröd,tzatsiki och massor av bubbel till tolvslaget. Först börjar vi med ett pulkarace i backen och lite varm glögg.

Jag vill också passa på att tacka er alla som tittar in här på bloggen och skriver så fina och mysiga kommentarer. Det betyder väldigt mycket för mig och det är så roligt med alla nya vänner jag har hittat här ute i bloggvärlden. Ni är alla helt enkelt underbara!

Tack också till alla värdinnor och gäster som jag har fått äran att träffa under mina homepartyn. Det är så roligt att få komma hem till er och ge inspiration och ha en mysig stund tillsammans. Jag hoppas vi ses åter 2011!

Nu vill jag passa på att önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!


kram

4 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Kikar in och önskar dej ett riktigt GOTT NYTT ÅR.Kramar Rita ♥

becca sa...

Gott nytt år!
Hoppas att ni får en mysig kväll. Härliga semester bilder på bjuder på.
Ha det bra, kram Rebecca.

Vardagslyx sa...

Önskar dig en bra början på det nya året!

Kram Pernilla

Längtans Hem sa...

Tänkte bara hoppa in och önska dig en god fortsättning!

Så fina bilder du visar, bla från julfirandet! Härligt med tomte och så fint uppdukat och allt.

Ha en härlig januarimånad!
Kram ia