söndag 9 januari 2011

Nu ska glada julen ut, ut, ut

Hej! Imorgon börjar jag arbeta igen och det är då dags att komma in i vardagen igen. Även om det är väldigt härligt med ledighet och att den kan kännas för kort så är det också skönt att komma in i rutinerna igen för familjen. Under helgen har jag plockat ihop alla julsaker (förutom min söta lilla sockertoppsgran). Mannen undrar hur det alltid kan bli fler kartonger som ska ut i förrådet igen än vad som bars in före advent...men någon liten ny julkula blir det ju varje år(hihi). Det var ändå ganska skönt att hinna göra det före jobbstarten även om jag kan tycka att det blir lite tomt här hemma...
Det är också skönt att få starta imorgon med en nystädat hus och lite vårkänslor fick jag idag i tövädret. En tur hann jag också med till lite blomsterbutiker så några härliga vårlökar och vita tulpaner fick komma in i huset för att spä på ytterligare känslan av att våren kommer nog i år också.

Må så gott allesammans och Lycka till imorgon för det är säkert fler än jag som startar imorgon

kram

1 kommentar:

becca sa...

Hejsan!
Ja visst blir det tomt när alla julsaker är borta, jag skulle också behöva åka och inhandla lite blommor, det är så tomt i mina fönster.
Ha en bra dag, kram Rebecca.