måndag 26 april 2010

Våren har kommit till min klädkammare

Hejsan! Vilken underbar vårsol vi har idag här i Uppsala. Helt ljuvlig! Idag varvar jag pluggandet med lite städning, samtal som måste göras med lite gott kaffe på framsidan i solen. I helgen hann jag ner till stan för att inhandla lite vårkläder (vilket behövdes.... Det brukar ofta bli vita tunikor av olika slag men i år blev det även några i den nya puderrosa färgen, så snygg! Tänk er den till lite solbrun hud. Mina favoriter i garderoben brukar vara jeans, tights och tunnikor så jag älskar de nya jeanstightsen som finns ute nu i många affärer- så användbara.
Mina tunikor varierar jag med olika sjalar, västar och framförallt SMYCKEN (I love it!). Den ena puderrosa tunika kommer från H&M´s garden collection till ett kanonpris. Sedan är det blandat från Kappahl och Flash mm.Smycken från Yon & Jan, Våga mfl. Till kyliga vårkvällar blir det en jeansjacka (har en mörk, en ljus och en i sand) eller en vit kofta. Vill också berätta för er att hos oss på Nordljushome har det nu inkommit flera olika härliga kläder i lantlig stil bl.a från Line of oslo mfl.
Gå gärna in i den nya bloggen Nordljushome closet och kika.

Njut nu av vårsolen och ta med kaffekoppen ut

kram
2 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Va fina tunikor du har hittat .Vitt är så himla fint .Gillar den sista tunikan i puderrosa.Var har du hittat den?Dyr? Snygga halsband kanonläckra-Önskar dej en skön kväll Kramar Rita ♥

Marie sa...

Kul att uppdatera sin garderob lite, skulle jag också behöva göra!!! Precis som du är jag väldigt svag för vita tunikor!!!!

Trevlig kväll!
Kram Marie