onsdag 5 maj 2010

Vårinspiration!Underbar sjal från populära Vintage by Fe, Härligt sommrigt armband från Våga, Rosa ljuskopp, Necessär från ljuvliga Lisbeth Dalh och den omotståndliga roskakformen från NordicWare.

Hej! Just nu går vi mot den härligaste tiden jag vet på året. Det är långhelger, grillningar, trädgårdsstök och inne vill man släppa in det efterlängtade ljuset och göra om. Inne i vår webbutik dräller det av underbara vårnyheter och ute på partyna brukar jag påminna om alla de stundande fester, avslutningar, bröllop, studenter mm som är på gång. Vi har gåvor för alla!
Förra året var det högtryck på partyn denna tid så passa på att bjuda in dina vänner nu när ni ändå ska träffas och grilla, fika, på er städdag, till arbetsplatsen och liknande så kan ni även nu handla in gåvorna till sommarens bjudningar.
Om du ser något du blir intresserad av så maila mig på theres.nordljushome@hotmail.com (du som bor i Uppsalatrakten kan alltid komma hem till mig och hämta ut dina varor fraktfritt). Detta är också en bra tid att starta upp på om du önskar att bli en av våra representanter (maila så får du information av mig). Idag visar jag några av de nyheter som har inkommit de senaste dagarna och några som det har varit stor efterfrågan på. Njut av bilderna och av vädret!

kram

5 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhhh så fina saker..och min lilla kaka..så roligt..
Kraaam Anette

MiloD sa...

Hej Tessan!

Ja, jag gör mina smycken alldeles själv! jag har slutat med homepartyn, jag känner att jag vill ägna mig åt mina smycken och en hel del andra projekt!

Ha en bra dag
Åsa

AnneLavendel sa...

Åå så mye fint du viser :)

becca sa...

Hejsan!
Så mycket fint det kommer nu i vår, jag vill ha allt =).

Ha en bra helg, kram Rebecca.

Tina sa...

Hej hopp!!
Vilka fina ting du har!!
Hoppas att du mår bra & att du haft en fin helg!!!
Önskar dig en underbar Måndag!
Varm kram Tina