söndag 4 april 2010

Hejsan! Hoppas att ni njuter av den härliga vårsolen och har trevliga påskfirande. Igår åt vi en god måltid med färsk lax och idag stundar det påskmiddag och födelsedagskalas hos min syster. Nu väntar ett efterlängtat påsklov med lite skön ledighet. Passade också på här hemma att möblera om lite när jag ändå skulle göra lite påskfint. Brukar inte pynta så mycket till påsk men det är skönt att passa på att vårstäda lite grann också när man ändå håller på.har flyttat bl.a in min skänk till vardagsrummet och håller på att måla om ett vardagsrumsbord. I år fick det bli ett påskris i vårens nya färg puderrosa, med lite aprikost (heter den så fortfarande?)och vitt.

Önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK

kram5 kommentarer:

becca sa...

Vad kul att flytta runt lite hemma, det behövs inte så mycket för att göra en stor förändring. Jag skulle också måla mitt matsalsbord och stolar vitt.

Hoppas att du och din familj har en bra påsk, kram Rebecca.

hemma hos lilla mej sa...

Visst är det skoj att ändra om lite hemma.det blir ju sån förändring bara så kul.Fina bilder du visar.Önskar dej en fin dag vårkramar Rita ♥

Tina sa...

Hej hopp.
Å, jag skulle oxå verkligen behövt vårstäda... men har jobbat heltid nu & ha inte ork tillövers just nu, men det kommer jag nog att hinna med .. fniss.. det springer ( tyvärr ) inte ifrån mig =)
Va mysigt med kalas. Ha en underbar fortsättning på helgen.
Kram Tina

lyckebrants lycka sa...

Hejsan vännen!
Hoppas allt är bra!
Jag har också puderrosa vippor i mina grenar, jag tog in syrénkvistar i år, jag är har ju pollenallergi så det funkar inte med björkris , inte ens om man låter bli att ställa dem i vatten.
Syrén har funkat hitills i alla fall.

Idag blir det nog till att fixa lite ute, har ff kvar granris pynt i en zinkbalja ute. Men den har också varit helt insnöad tills nu.
Plantera ut lite penseér och sopa lite grus.

Hoppas att vi ses snart.
Kram
Rose-Marie

Fånga dagen sa...

Hej där!
Jag älskade verklgien de där äggen, så synd att jag inte vann dem då. Men stort grattis till vinnaren i alla fall.
Ha en bra vecka nu
Kram Lena