onsdag 7 april 2010

Hej alla goa vänner! Jag blir så glad varje gång jag går in här på bloggen och ser era söta små kommentarer. Det är så roligt att få läsa vad ni skriver. Tack så mycket! Denna vecka har jag och barnen påsklov och det är så skönt att hinna göra saker som annars inte riktigt hinns med. Ommöbleringar, träffa goda vänner, klippning på barnen, besök på stan och framförallt njuta av solen som visar sig då och då.
Ni som följer mig vet att jag för en tid sedan var i Västerås och besökte Annas underbara butik där. Idag ska ni få se några av de inköp jag då gjorde. Det blev nämligen en ny madonna som jag nu har vitmålat och läckra nätkupor som var då veckans vara (1/2 priset-yes!). Idag får ni se den stora modellen men det blev också en i en mindre storlek. Nätkupor är så härliga genom att det är så lätt att ändra vad du vill ha för stilleben efter säsongen. Sånt älskar jag! Ombytlig som jag är när det gäller heminredning dock med förkärlek till shabby chic och vitt.
När du väl har fastnat för den stilen finns det ingen återvändning (hihi). Det fick också bli ett besök på Plantagen där det blev lite pensér och en rumsgran. En underbar och lite annorlunda krukväxt.

Ha en riktigt skön vecka och hoppas att ni andra också får njuta av den underbara vårsolen!

kram2 kommentarer:

Tina sa...

Hej vännen.
Å, Gud va fina bilder!!! Jag åker till Västerås titt som tätt & blev ju väldigt nyfiken på vart hon har sin butik? Vi brukar besöka en stor året runt loppis när vi är i Västerås. Minns inte just nu va det området heter...attans oxå.. men det hade varit väldigt kul att besöka din väns butik!!!
Önskar dig en toppen dag!
Varm kram Tina

Idyll och Inspiration sa...

Hej Tina! Annas butik heter Design & Countryhome. Gå in här i min blogglista till bloggen Annas vita hjärtan för mer info. Hon har även en webshop. Kan verkligen rekomendera ett besök där!

kram tessan