tisdag 13 april 2010

Våren är kommen!

Hejsan alla goa vänner! Har haft en underbar helg med den härliga vårsolen och värmen som nu har kommit. Krokusen har tittat fram under det djupa snötäcket och när vi var ute och åkte i helgen kryllade dikeskanterna av solgula tussilago. Äntligen är våren här! Sitter nu under förmiddagen hemma och studerar för att jobba i eftermiddag och tänkte idag bjuda er på en bildkavakad av underbara vårnyheter som har kommit in i butiken och som går att beställas av mig. I helgen vankas det homeparty och det ska bli roligt att få visa och berätta om alla vårnyheter från VIntage by Fe, Våga, Housedoctor, Rice m.fl. Om du önskar själv ha ett homeparty så kan du maila mig direkt (kan även ev få tag i en representant nära dig då vi har representanter runt om i hela landet). Vi söker även efter fler tjejer så är du intresserad så hör av dig till mig så hjälper jag dig att starta upp. Maila till theres.nordljushome@hotmail.com. Sjalar, smycken etc skickar jag direkt hem till dig fraktfritt.
Så varsågoda och njut för här kommer massor av inspiration och vårnyheter.....

kram





Vacker enkel vit sjal och armband från Vintage by fe




80 cm långt rosa halsband med ros från Våga samt RICE underbara porslin som finns i många härliga vårfärger




Rosa stenar i glas som dekoration på ljusbrickan eller i krukan tillsamans med en läcker resårsjal från Vintage by Fe






Unik handväska från vårt eget märke Du Nord, störtsköna träskor från Calou, vintagelådor från Housedoctor och blommigt kuddfodral från Au maison är lite av vad jag kan erbjuda nu.

4 kommentarer:

Nilla Q sa...

Hej Tessan!

Jag blev så glad för din kommentar hos mig! Tack goa du!!

Så mycket fint du visar! Det är så himla synd att mina vänner inte har fattat det roliga med inredning, annars skulle jag så gärna bjuda in dig till mig!

Ha det bra!

Kram Pernilla

Marita sa...

Vad mycket fint du visar!! Skulle verkligen kunna tänka mig alltihop!!
kram, Marita

Fånga dagen sa...

Härliga bilder du visar, många vill ha saker.
Ha en fin vecka nu
Hälsningar Lena

LantlivsAnette sa...

Halloj goa du !!!
Vad roligt att du nämner mig där vid bakformen !! Och du,din kommentar inne hos mig idag, jisses vad glad jag blev, det värmde såå gott i mitt hjärta, tack goa söta du..
kraaaam Anette