tisdag 30 mars 2010

Nordanbygård

Halloj! I helgen gjorde jag ett besök till den härliga inspirationskällan Nordanbygård i Västerås där det var kundhelg med trevliga erbjudanden. Det var ett par mil att åka men väl värt det. Alltid så otroligt mycket fint att titta på. Mötes av underbara Anna i hög person och trevliga Ann-Marie som jobbade denna helg. Hela huset är så vackert och Anna har så mycket fint i sin butik. Nu hade de fått in massor av vackra kläder från olika levrantörer- allt i härlig, lantlig stil. Jag gick där och strosade i 1, 5 timme eftersom det kryllar av vacker inredning där för oss som gillar vitt, zink och madonnor. Jag kan verkligen rekomendera ett besök till denna vackra plats! Om du inte har möjlighet att ta dig dit så har Anna även en webshop www.designandcountryhouse.se. Jag har även i högerspalten längre ner här på bloggen både hennes butik och blogg utlagd.

Vad jag fyndade för inköp hos henne kommer under veckan eftersom det först ska målas lite grann....

bl.a något som jag behövde till mina vackra gamla bilder som jag köpte på Tidlös för ett tag sedan.....

en likadan mojäng som Lotten (lottensvitaochgröna.blogspot.com) vann i en bloggtävling och som var så vacker. Tjohoo, nu har jag också en som jag hittade till 1/2 priset hos Anna....

och så köpte jag två! av veckans vara eftersom de var så billiga...

Nu blir ni allt nyfikna va? Bilder kommer under veckan.

Jag önskar också att ni håller tummarna för mig att jag vinner något i Annas kundutlottning som var under helgen

Nu i eftermiddag ska det vara vårcafé på skolan där jag jobbar. Det ska påskpysslas och fikas på barnens goda bakverk och firas att våren är i antågande.

Ha en riktigt härlig påskvecka


kram
alla bilder är från Design and countryhouse


1 kommentar:

Interiörboden sa...

Hej!!

Jag ville bara kika in och önska en GLAD PÅSK!!
Jag hoppas att du får en jätte fin helg med mycket god mat och mycket påskgodis :)

Kram Sandra/Interiörboden