tisdag 25 augusti 2009

Hemma hos mig

Hej och Godkväll,

Här kommer lite inspirationsbilder från min hall där dessa saker står på min ommålade gamla skänk. Skänken är ett Blocketfynd jag gjorde i våras. De jag köpte den av berättade att den kommer från hans föräldrahem en gammal gård på Gotland. Alltid lika roligt att få höra möbelns historia.

På väggen ovanför hänger ett vackert grovt linnetyg där ordet välkommen står, denna finns att beställa hos mig för 199:-

Dalahästen har jag köpt i somras i Nusnäsfabriken i Dalarna för en billig peng.
Jag har målat den vit, tagit en pärltråd med hjärtan runt och gjort småvingar av ståltråd och voliá så har jag en egen Änglapålle.

Ljuslyktor i glas är väldigt vanliga och finns att få tag på i en rad olika inredningsaffärer. Själv har jag fyllt min med sten och ett sandfärgat ljus men pricken över i:et är ett grovt snöre med ett litet madonnahänge.

Den lilla, söta flaskan kommer den också från oss på Nordljushome men finns ej nu längre kvar i lager. Den är urgullig med sin lilla franska text.

De små silverfägade ljusstakarna på fot kommer från Miljögården och ger ett så vackert sken när de är tända. Kolla också in spegeln i bakgrunden som finns på skänken- den är så vacker med det gamla spegelglaset kvar. I love it!
Det vita fatet i form av en krona finns hos oss på Nordljushome för 89:-.
På fatet har jag lagt lite härliga rosenknoppar som sprider en svag doft.

Ha en riktigt skön kväll önskar jag er alla

kram Tessan7 kommentarer:

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Halloj,
gullig blogg du har kommer tillbaks... kramisar sussie

jakt,skor,barn,inredning sa...

Vilken fiffig ide att göra en egen änglapålle . Nilla

Anonym sa...

Vilket vackert namn på din blogg, jag tittar in mera sedan o kollar vidare, jätte kul med många bilder så man får inspiration också när man själv inte alltid är så kreativ. Många Kramar

Hanna sa...

Fina bilder.
Hanna

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Skänken verkar jättefin! alltid kul å få höra dess historik var den kommer ifrån. Köpte själv en härom dagen, i all hast glömde jag bort å fråga men vet att det var iallafall en arvegods.

Gulliga saker du har på din skänk, ser fram emot att få se helhetsbilden!

Kramar Elin

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Jätteinspirerande bilder!!!
Mysigt du har det!!

kramis

Huset vid ån sa...

Tack för titten hos mig...vilken fin blogg du har! Varmt välkommen tillbaka till mig! kram Therese