tisdag 24 augusti 2010

Välkommen hem!

Hejsan! Ohhhh, vilket väder det har varit idag, ena stunden skinande sol och i nästa skyfall, åska och blixtrar.Då är det skönt att komma hem från en dag på jobbet och bara få njuta av min nya vackra madonna som möter mig i hallen på byrån. Riktigt tung och ruffig står hon där och väntar på oss. Har ni tänk på hur mycket det betyder att ha någon som väntar på en när man kommer hem? Hur mycket en inbjudande hall betyder och hur välkommen man känner sig som gäst när du kommer hem till någon.
Just nu är det inskolningsperiod på jobbet och jag tänker då på hur viktigt det är att barn och föräldrar alltid känner sig välkomna på morgonen när de kommer till skolan, att det finns någon där som tar emot dem och är glada för att just de kom idag.
Jag hoppas också att just DU ska känna dig extra välkommen till min blogg, det är så roligt att du vill besöka den och jag blir så strålande glad om du lämnar en kommentar så att jag vet att just DU finns.

En extra stor kram till er alla


2 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Hej!

Det var en bra tanke, det där om att känna sig välkommen. Det är oerhört viktigt på dagis och skola och det har de lyckats med i de klasser mina barn går. Men hur gör man så att nya läsare känner sig välkommen på bloggen? hmm..måste fundera på det!

Kram pernilla

Anonym sa...

Tack snälla,det känns värmande, så blir man varm att alla fina bilder också, tack och fortsätt med en mycket trevlig bloggsida om inredning!!
Kramar från bloggläsare