lördag 21 augusti 2010

Mer härliga bilder från årets Formex mässa

Halloj! Hoppas att ni alla har haft en bra vecka runt om i vårt land. Själv är jag fylld av massor av energi såhär på höstkanten och det känns så härligt. Projekten avlöser varandra och jag bara njuter av det. Känns som den härliga sommaren verkligen gav alla en extra energikick.
Även om det ibland inte känns som så mycket nytt på Formex så är det en härlig inspirationskälla och du går därifrån mätt och nöjd av alla nya intryck. Sedan är alla fantastiska möten med underbara människor verkligen givande. Det hann blev besök och pratstund hos Vintage by Fe, de goa tjejerna Anna och Ann-Marie hos Design & Countryhouse, träffa Ingela- en annan av våra trevliga representanter och många, många andra. Svärmor som var med hade också turen att vinna *vinsten* (stjärnvinsten) i ett lotteri- en underbar skinnväska!
Nu vill jag dela med mig till er alla denna underbara toppendag- så varsågoda att njut av härlig inspiration!

kramunderbara sjalar hos Vintage by Fe (sjalar fortsätter att vara lika hett i höst)tuffa, snygga smycken hos Femöbler och inredning i shabby vitt blandat med trä, zink etc fortsätter i höstlantligt och torparkänsla i kökethöstmys med gott the och tända ljus behöver vi när mörkret kommer

1 kommentar:

Vardagslyx sa...

Mycket snyggt! Måste varit kul att kunna gå på mässan!

Kram Pernilla