måndag 15 mars 2010

Tidlös- en underbar butik

Hej! I helgen bar det iväg till Krusenbergsherrgård straxt utanför Uppsala för ett besök i den gamla trädgårdsmästarbostaden där trevliga Annika har sin butik Tidlös.
I butiken blandar hon gammalt och nytt med blommor, inredning, kläder och smycken i en skön blandning. HOn är otroligt duktig på blommor och har många härliga arrangemang i butiken. Det är väl värt ett besök!
Vilka små smarrigheter som fick följa med hem ska jag nu visa er här på bloggen.
Det blev bland annat en härlig trådrulle med en vacker madonnabild på, en vacker grön fågel, vita små äggljus och helt otroligt vackra bilder som nu ska ramas in (ge mig gärna tips på snygga vintage ramar som skulle kunna passa till dem- de är något större än A4). Bilderna kommer från en gammal bok där vattenstämplarna finns kvar, den ena med en dam och den andra med en man. Blev så nöjd med dem och de kommer att bli så fina på väggen i vardagsrummet. Det största fyndet blev dock en kanonsnygg ägghållare som ska smyckas till påsk med egenmålade ägg i härliga vårfärger.

Gå gärna in på Annikas hemsida www.tidlos.se för öppettider och mer info.

Ha en bra vecka

kram


2 kommentarer:

becca sa...

Vilka fina saker du hittat.
Om du har svårt att hitta en ram så är mitt tips att du köper en svart ram och målar den vit och sen slipar den. Man kan ju också tälja (det stavas nog inte så) den på kanterna innan du målar vit men då kanske du får måla den svart igen. Ja! du vet säker redan hur man gör =). det är ju ett billigt sätt att få en personlig ram.

Ha en bra dag, kram Rebecca.

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Ja men det vra ju den butiken du berättade om. Hade helt glömt bort det!

Måste komma ihåg det nu. Perfekt vårutflykt- när nu våren kommer??

Kram Jeanette