måndag 29 mars 2010

och vinnare är....Hejsan! Ja så var det en ny vecka. Denna gång Stilla veckan. En vecka för reflektion,omtanke och glädje. Passa på att ta in lite härligt björkris som står för nytt liv och som får oss att tänka på alla knoppar som är på gång runt om i naturen. Älskar våren där det nu sjuder av liv och där vi bara väntar på all grönska. Idag ska det påskpysslas några ägg (var på panduro i helgen), målas lite och hänga upp lite fjädrar i påskriset.

hör ni?? trumvirvel... vinnaren av Lisbeth Dalhs vackra små påskägg går till.......

SOLIG2, tyvärr vet jag inte vad du heter mer. Maila mig din adress snarast så skickar jag påskäggen till dig så att du förhoppningsvis hinner få dem till ditt ris före påsk.

Vill också tacka er alla som var med i min lilla tävling och för era söta, gulliga kommentarer om min blogg. Det värmer mycket!

den vackra bilden kommer från Bloomingville med deras söta små silverfärgade ägg.

må så gott

kram

3 kommentarer:

Solig2 sa...

Hurraa hurra jag vann! =o)
Är jättetacksam och glad. Man blir verkligen överraskad när man ser att man vunnit något. Äggen är så söta och kommer absolut vara med mig varje påsk!
Kramar till er alla som inte vann. Er tur nästa gång!
Och tack för din fina blogg Theres!

Fröken Eko sa...

Grattis till vinnaren och tack för tävlingen!

/F

Fruädel sa...

Vilken underbar blogg du har! Åh så mycket vackert att vila ögonen på! Hit kommer jag snart igen! Grattis till vinnaren! hipp hipp hurra!/tess