fredag 26 februari 2010

I väntan på våren

Hejsan alla goa vänner!

Idag är det åter veckans bästa dag- fredag. Sista lediga vardagen på detta års sportlov. På måndag drar skolorna igång igen efter välbehövlig vila.
Har haft ett mysigt besök av en av de andra Nordljushomerepresentanterna här i Uppsala. Vi har fikat, ätit en god lunch tillsammans och pratat och pratat. Självklart har vi gett varandra massor av vårinspiration och tittat på en del av alla vårnyheterna som kommer att finnas på våra visningsbord.
För att även ge er lite vårinspiration i slaskvädret (efterlängtat- trodde aldrig jag skulle säga det men i år längtar jag efter galonisar och gummistövlar) så kommer här lite härliga bilder. Bl.a med ett nytt danskat klädmärke som snart kommer in till oss med helt ljuvliga koftor (skulle kunna bo i en under alla kyliga sommmarkvällar- så snygga!), matcha dem gärna med några av de populära Bellarina sjalarna från soliga Califonien (helt otroligt populära), runt halsen ett snyggt halsband från Våga i vackert rosa med rosberlock för 269:- eller något av alla de vackra Baglady (299:-) armbanden som finns inne nu.
Sedan är det bara att tända ett underbart doftljus med doft från provencalska ros trädgårdar så håller vi även myggen borta (de längtar jag INTE efter) så har ni era vår och sommarkvällar klara.

Ha en riktigt skön helg

Kram Tessan


4 kommentarer:

Marita sa...

Koftorna är som karameller!! Helt underbara!! Hur ska man kunna välja vilken kulör man vill ha när alla bara ropar till en!! Schalarna - underbara!! Måste allt ta och beställa en av dig nu på direkten!
kram Marita

NataljaOblonskaja sa...

Vilka ljuvliga bilder, är inne i en liten pastellperiod just nu.
Ha det bra.
//Camilla

becca sa...

Visst är det härligt med lite färg ni när våren närmar sig (hoppas jag ialla fall), jag som har haft en helt vit period börjar länkta efter lite färg.

Kul att du vill vara med i min lila utlottning.

Hoppas att du får en bra vecka,
kram Rebecca.

Vita ljuva tankar sa...

Åh vilka söta koftar, de ser ut som karameller :) Nyfiken på vad de kostar...


Linda :)