tisdag 23 februari 2010

En ängel i rummet

Halloj!

Idag tänkte jag bjuda er på en bildkavakad av änglar, änglar och åter änglar. Ni som har följt min blogg ett tag har säkert sett tidigare mina änglar i olika former. Har samlat på dem ett tag nu och kan inte sluta även om jag på den senare tiden har försökt tona ner samlandet lite grann. Jag tycker de är allt för underbara!
Har ni tänkt på vilka härliga, spännande och intressanta ansiktsuttryck de har. Snacka om att förmedla olika känslor precis som oss människor. Änglar har haft en stor betydelse för många av oss i våra liv Vem vill inte ha en skyddsängel vid sin sida? Jag tycker också om det vackra och ofta sköra i en ängel. De är så ljuvliga!

Må så gott och ha ett riktigt härligt sportlov (för de som nu har det denna vecka)

kram tessan

4 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Åhhh va fina änglar du har.Jag har oxå massa olika änglar om skyddar och vakar över oss.Ja det är något vit med ändlar... ♥ Ha en fin kväll Kraam Rita ♥

Marita sa...

Ängel nummer tre tycker jag var en riktigt läcker ängel! jag förstår att du samlar på änglar, tycker också att de är så fina!!
kram, Marita

Åsa sa...

Hej Tessan!

Tack för din kommentar! Jag är jättenöjd med hyllan, det kommer nog fler bilder!

Kram
Åsa

becca sa...

tack för din gulliga kommentar hos mig, det värmer.
Visst skulle det vara kul att ses någon gång, det skulle vara jätte kul att träffa andra som säljer nordljus. Vet du föresten om det finns andra nordljussäljare som bloggar?

Ha en bra dag, kram Rebecca.