lördag 2 januari 2010

Årskrönika

Hejsan! Här kommer jag med en sammanfattning över mitt första halvår som bloggerska. Något som har varit oerhört skojigt och lärorikt. Tänk att lilla jag kunde hantera en dator och vad jag har lärt mig mycket genom bloggen. Tack för alla underbara kommentarer och inspirationen som ni har givit mig. Jag hoppas att ni vill följa med mig under 2010 också! Vill också passa på att tacka alla goa värdinnor och deras gäster på alla de partyn jag har haft sedan i maj då jag startade med att vara representant för Nordljus. Tack bland annat till Gabriella, Thina, Kim, Evy, Åsa, Jeanette, Annika, Anneli, Cissi för vänskap och att jag har fått komma hem till er. Nu ser jag fram emot detta nya år med nya partyn, inspirerande heminredning, nya smyckeskollektioner och få cocha alla de andra representanterna som er nya säljledare.



I maj startade jag upp som representant för Nordljus, fick mitt visningspaket,vi hann måla om vardagsrummet till vitt inför sonens konfirmation då vi bjöd på sommarbuffé med släkten.



I juni var det skolavslutning och långledigt. Målade om sovrummet till vitt och la in vita trägolv där. Njöt av sommarblommorna och längtade efter semestern.





Under juni och juli var det sommarbesök runt om i landet hos härliga människor och deras underbara butiker, Detalj i Vikarbyn, Biskopsgården i Bälinge och Drängastugan i Skövde fick alla ett besök




Härlig semester i Smögen med min syster och hennes familj.
Sol, vind och vatten och ett besök på mysiga Heestrand.

Imorgon fortsätter vi året med den underbara Formex mässan som jag besökte i augusti.

God fortsättning och kram Tessan

2 kommentarer:

becca sa...

God fortsättning,
Vilka härligt sommarbilder du visar, man börjar länkta efter sommarvärmen nu, men visst är vintern också härlig på sitt vis,
ha en bra dag, kram Rebecca.

Träningsvärk Med Jeanette sa...

Tänk vad mycket man hinner med på ett år. Ibland känns det ju som man inte gör nånting... :)

Snart är det ju Formex igen Ska du dit? Vi åker dit både tors o sönd. Såå kul! *längtar*

God fortsättning!!

Kram Jeanette