måndag 11 januari 2010

Sista lediga dagen

Hej! Idag är det sista dagen på jullovet och det är med blandade känslor som allt sätter igång imorgon igen. Tidiga morgnar, trötta barn (och mamma!), sena eftermiddagar, packa ryggsäckar och gympapåsar och allt annat som ska hållas reda på. Samtidigt är det också lite skönt att komma in i vardagsrutinerna igen efter en sådan lång ledighet. Ser fram emot denna vår med många nya spännande saker på gång. Nya studier nere i Göteborg, den stundade Formexmässan, härliga vårpartyn, säljträffar, teaterbesök med syrrorna och mycket annat skoj.
Idag startade jag och barnen med en mysfrukost med italienskt lantbröd, ost, paprika och som toppen på i:et Nordljus fantastiska hallonmarmelad med chocklad, mums!
Nu är det städning som gäller, jula av, packa iordning för morgondagen och checka av kalendern inför våren (dags att börja fylla den igen!)

Ha en bra måndag

kram tessan

2 kommentarer:

NataljaOblanskaja sa...

Här började barnen idag och jag kan lova att det var svårt att komma upp.
Vilken mysig frukost ni verkar ha haft, det är som sagt bäst att passa på.
Camilla

hemma hos lilla mej sa...

Mina änglar börjar oxå i morron.Så jag tvättar o fixar lite.Vilken underbar frukost ni har haft mysigt.Har jag på helgerna långfruukost.Bara så himla underbart att slppa passa tider.ha en skö måndag vännen.Önskar dej en mysig tisdagVarmkram Rita ♥