onsdag 30 december 2009

God fortsättning

Hejsan alla goa vänner!

Har haft Några sköna lediga dagar efter en härlig men intensiv Jul i dagar tre. Därav har jag Inte varit här på bloggen På ett tag.
Julafton hann vi Båtar med julfrukost hos svärmor och svärfar samt julmiddag hemma med mamma på kvällen Där vi spelade gitarrhero på kvällen med vår lillkille som är en riktig rocker. Han älskar Kizz nämligen.
Har fått fina julklappar i form av en ny spetstunika från Joy har dem nu i 3! Olika färger. Love them! Diddi smycken, premunation på inredningstidningar (undra varför, någon som känner mig väl? Blink * syrran *), härliga badsaker från Lush <3 från sönerna och mycket annat.
Fick Också en härlig julklapp med en teaterbiljett med mina systrar till Panik på kliniken nu i februari. Ska bli så skoj Att ha en heldag med dem i Stockholm med god mat skratt och goa.
Har tyvärr lite Svårt att Koppla av ibland och trivs bäst Att ha Många bollar i luften så igår var vi ute och beställde tapeter ... Nu är det sonens rum som ska Göras iordning Till ett döskallerum passande en rocker. Sandbergs underbara döskalletapet Roger är nu beställd och vitt trägolv är inköpt.
Visar Resultatet Framåt april (hihi) När det börjar bli klart (förhoppningsvis tidigare men det ska jag Int nyårslöfte hektar som). Nä Mina löften i år blir ... ja det får ni se sen i min årskrönika ....

Ha nu ett riktigt härligt avslut på Detta år

kram tessan

bjuder idag på bilder som går i silver med tanke på Nyårs festligheterna som står inför dörren
5 kommentarer:

becca sa...

Gott Nytt År tjejen,
det låter som att du haft en bra jul helg hoppas att det nya året börjar lika bra, kram Rebecca.

NataljaOblanskaja sa...

Hejsan,
fin blogg du har, tänker följa dig ett tag hoppas det går bra.
Ha ett Gott Nytt År.
Camilla

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj att du har haft en mysig jul.Vad härliga klappar du fick.Va himla mysigt att få något att vänta och längta till en heldag i Stockholm vad underbart.Fina bilder du visar.Gillar oxå vitt och silver till nyår.Ha en fin och härlig dag årets näst sista på året 2009.Varm kram Rita *******.

johanna sa...

Hej
Hoppas er nyårs kväll blir underbar...gott nytt år önskar jag dig
kram

Vardagslyx sa...

Hej!

Vill bara titta in och önska Gott Nytt År!

Kram Pernilla