söndag 6 december 2009

De underbara julmagasinenHej! Idag ska jag försöka hinna börja göra julgodiset som är bland det roligaste jag vet.Kola, dajm, ischoklad och lite annat gott. Sedan ikväll ska jag sätta mig och läsa och bläddra i alla vackra julmagasin som nu finns ute i handeln. Finns det något mer avkopplande? Säkert kan en och en annan liten nygjord kola också då få slinka ner.
Bjuder er också på lite juldekoration från min knoppbräda som finns i vardagsrummet och som ändrar karaktär efter säsong.
Julklapparna har jag så smått börjat inhandla och vill tipsa er om att på Nordljus har vi fortfarande gott om härliga julklappstips för liten och stor, för dig och ditt hem.

Ha en riktig härlig 2:a advent

kram tessan

7 kommentarer:

marie sa...

Hej!
Du är vinnaren, maila mig!!!
Kram
Marie

Emmas utsikt sa...

åååå nu blev jag sugen på godis!

Ha en skön vecka...
Emma

no47-mia sa...

Grattis till vinsten!
Kram Mia

Vardagslyx sa...

Men åh vad glad jag blir! Jag har vunnit!!! Jag som aldrig vinner... Om du bara visste vad glad jag blev när jag läste din kommentar hos mig i morse :D
Jag var tvungen att ta en ofrivillig bloggpaus förra veckan och har inte tittat in hos någon på hela den tiden, därför har jag inte hört av mig tidigare. Men jag ska genast maila min adress!

Hoppas du hade en riktigt skön dag med julgodis och julmagasin i går. Lät som en perfekt planerad dag!

Kram Pernilla

Marita sa...

har du också laddat upp med i stort sett alla tidningar med jultema! Jag har en stor bunt med underbara magasin som jag frossar i så snart tillfälle ges.
kram, Marita

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Men vad gott men så mycket godisar! Vilka fina julpyntshängadesaker! Så gulligt fint!

Kramis Elin.

Syster Iza sa...

Pingis och jag ska också göra julgodis=) kram syrran