söndag 23 januari 2011

Vårstädning inne och i sinnet

Hej mina goa vänner!

I lördags när jag och två härliga tjejer åkte till Formex mässan så låg solen precis ovanför horisonten. Det var så vackert! Just nu börjar jag längta rejält till våren efter all mysig vårinspiration på årets första Formex mässa. Montrarna badade i härliga färger. Det är bara att välja- klara, pastelliga eller jordiga. Alla passar lika bra till den vita basen som fortfarande är kvar. Nya nöttningar på de mest underbara möblerna såg jag och de lantliga kläderna fortsätter att vara lika populära. Bilder och berättelser kring alla underbara möten och människor från Formex kommer under veckan.

Jag måste också passa på att be er alla om ursäkt för att jag har varit frånvarande från bloggen ett tag. Vårterminen började inte så bra för mig då jag fick veta att jag skulle bli övertalig på min arbetsplats. Detta gjorde att jag stannade upp ett tag och tankarna har kretsat kring VAD jag nu ska hitta på. Det är ju inte så att jag inte kommer få jobb utan det handlar mer om funderingar kring möjligheten att ta chanserna till att göra förändringar nu när jag står inför ett vägskäl i mitt liv. Allt kommer nog att ordna sig till det bästa det är jag övertygad om men resan dit innan alla bitar faller på plats är lite jobbig.

Har nu iallafall bestämt mig för att mitt nya motto ska bli att inte bara drömma utan att nu LEVA DRÖMMARNA och målfokuserad som jag är ska jag nå till mina drömmars horisont.

Bjuder här på lite bilder från vårt nya kök som vi är sååååå nöjda med.

ha en härlig söndagskväll

2 kommentarer:

Christina, granntjejen sa...

Åh,vad fint köket är! Blir sugen att ta tag i vårt kök nu.
Alla fina foton på vårkläder gör mig lycklig.
Kram
Christina, granntjejen

Vardagslyx sa...

Vilken bra inställning - att se möjligheterna istället för svårigheterna. Lycka till!!

Kram pernilla