onsdag 27 oktober 2010

Får jag bjuda på höstinspiration i grått?

Halloj! Eftersom det ute nu är grå väder med regn och rusk så tänkte jag idag bjuda er på lite härlig höstinspiration i just gråa toner. Grätt är ju en färg som kan vara väldigt snyggt att använda som en bas men som också är läcker att lägga till en valfri färg te.x plommonlila eller vinrött. Just nu har vi flera olika klädmärken inne i Nordljusbutiken och som vi erbjuder er att kunna beställa också på våra homepartyn och ännu fler är på gång....
Om du blir intresserad av något så maila mig theres.nordljushome@blogspot.com så skickar jag hem dina kläder för 39:- i frakt.
Varsågoda och njut av de vackra kläderna som finns hos oss. Här är en härlig tunika från Lise Sandal (569:-) som du kan bära en underklänning från Drys (489:-) om du önskar lager på lager effekt. Matcha med lite grövre smycken från Våga (armband 199:-) och långt halsband (82 cm) från Baglady (249:-).
Pricken över i:et blir det otroligt annorlunda och superläckra stövlarna från XUS. De har ett högt pris på ca 2500:- men du kommer garanterat få många blickar på dem.

kram
1 kommentar:

Marita sa...

Åh så mycket fint! Skulle verkligen vilja ha allt!!
kram, Marita