torsdag 21 oktober 2010

Äntligen tillbaka även om jag längtar tillbaka

Heeej! Länge sedan sist men jag har haft en skön och härlig semester på Rhodos. Så underbart att få åka ner till värmen, sätta på sig sommarkläderna och få bada igen. Tempraturen låg kring 25-27 grader och i havet var det 24. Ljuvligt! Har njutit av god mat, smaskig glass och söta drinkar, mmmmm! Helt underbart att också få se blomster, olivlundar och olivträd stora som...tja en annan som inte ens kan hålla det minsta lilla olivträdet levande här hemma. Längtar tillbaka så mycket. För vår yngsta son var det första gången som han flög och det gav mersmak.

Plötsligt på planet när vi kommit en bit säger han till mig
-men mamma när skulle det börja göra ont i öronen?????em>en annan underbar kommentar var under bussresan till hotellet när han såg ett ett stort träkors uppe på ett berg (modell gigantsikt)
- undra vem som är begravd där? Det måste nog var Gud!
De är för underbara våra små vetgiriga och nyfikna barn.


Vill också passa på att be alla er som har deltagit i utlottningen här på bloggen om ursäkt. Har haft stora problem med vår internet uppkoppling (ja det har varit en massa irreterande samtal till ett visst telefonbolag, grrrrr) så till helgen ska vinnarna dras så håll utkik här.

Ha en riktigt bra kväll och Yippi imorgon är det fredag!

kram


1 kommentar:

Emeli sa...

Ni ser ut att ha haft det underbart :)