söndag 25 oktober 2009

Ny nätbutik i engelsk lantstil

Hej alla goa vänner! Först måste jag bara få säga hur underbart roligt jag tycker det är att blogga. Så många nya härliga vänner och kunder som återkommer till min sida. Era kommentarer är så roliga att få läsa. Trodde väl aldrig att så många var intresserad av att titta in här. Tack så mycket för att ni finns!
Det är också så roligt att vara ute på homepartyn och få träffa alla dessa härliga människor som uppskattar så mycket Nordljushomes fantastiska sortiment. Nu har även julens produkter kommit in så lådan jag har med mig för att visa er blir bara mer och mer välfylld. Mmmm har redan börjat längtat efter julen och håller på med årets pyntplanering i huvudet.

Idag vill jag tipsa er om en ny inredningsbutik på nätet som min kära granne Christina nyligen har öppnat. Stilen går i engelsk lantlig touch med mycket rosor på porslin och inredning. I butiken finns även en otroligt söööt mjuk engelsk teservis för den lilla flickan och underbara bokmärkesänglar att dekorera med eller att hänga i granen.

Kan lungt säga att på vår gata i stan....handlar det just nu mycket om inredning i lantlig stil som vi smittar av oss på till övriga grannar. Tur att vi har lite olika stilar på våra sortiment så vi kompletterar varandra bra.

Gå gärna in i Christinas nätbutik och kika www.cottegeandroses.se

ha en bra söndag

kram tessan


7 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Hallo!Vilka fina bilder du visar.Dä rska jag gå in och kolla.Vad mycket fint.1000 tack för tipset.inredning och massa mys är ju bara så lovely ilove it.Ha en skön söndag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

becca sa...

Ja visst är det kul att blogga man får så mycket härlig insperation och träffar så mycket gulliga människor.

Ska titta ni hos din granne, kul med mycket härlig inredning, jag väntar på mer varor ska bli kul och se vad jag får nu.

Ha det så bra, kram Rebecca.

Nilla Q sa...

Kul med nya tips! Där måste jag titta in :)

Kram Pernilla

Åsa sa...

Hej Theres!!
Tack för alla bra svar på alla mina frågor!!

Kram Åsa

Nilla Q sa...

Tack snälla du för att du ville lämna en kommentar om smycken hos mig!

Ha en bra kväll!

Kram Pernilla

Engelska Villan sa...

Å, vilka härliga bilder! Jag är så svag för leksaks-bakverk i olika former! Rosorna är ju också ljuvliga på de andra bilderna.
Kram Anna

lottens vita och gröna sa...

ujujuj såååååå spännande ser livsfarligt härligt ut, fniss! nu måste jag dit....varmkram lotten