söndag 4 oktober 2009

Höstnyheter i gråfärgskala

Halloj alla goa!

Hoppas att ni har det bra i höstrusket. Regn och blåst i stora delar av vårt avlånga land. Även snö på en del håll uppåt. Vad passar då bättre än att kura inne och få bli inspirerad med lite ny inredning i den gråfärgskalan.
Här i helgen har det varit fullt ös med det sista i vår hallrenovering. Pärlspontsskivor har satts upp och nya lister. Zinkhjärtat som jag visar nedan är så vackert och finns nu uppsatt i min hall. Passa på att beställa dem hos mig innan de tar slut igen.
Har också varit ute och haft en del homepartyn den sista tiden.
Jag har nog världens bästa "extra knäck" som får åka hem till alla gulliga människor, visa dem vår vackra heminredning och smycken och hjälpa dem att finna de där små detaljerna som lyfter deras eget hem. Det är så roligt!

Här nedan kommer lite bilder från Nordljus på härliga grejor i grått. Alla är storfavoriter i höst. Klockan Greta från Vintage by fe, Calou clogsen i grå lack, Våga armbandet i härliga färgen silvergrey, Zinkhjärta och självklart den underbara boken Romantiska hem.

Så varför inte boka ett eget homeparty hos mig alt. maila mig om du är intresserad av att köpa någonting av det jag visar.

må så gott

kram tessan

4 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad mycket snyggt älskar klockan.Verkligen helt underbar.Boken ligger här brevid mej åh den är ju bara WOW.Måste vara skoj att åka hem till människor åh ge dom lite ider som även ger dom guldkant på livet Ha det gott kramizar ~~~~~RITA~~~~.

Anonym sa...

Tack snälla för ett kanon home party hos mig, alla mina vänner o bekanta var såååå nöjda och nu har jag börjat dela ut deras fina påsar med söta, mysiga saker i. Kan rekommenderas...boka party med Tessan! Kram kram Enköping

Vardagslyx sa...

Hej Tessan!
Vad roligt att du hittat till min blogg. Och vad glad jag blir att du lämnade en kommentar så att jag kunde hitta till dig!
Du visar så mycket fina bilder från Nordljushome.Särskilt roligt att se så vackra smycken tycker jag, eftersom jag själv håller på med smycken.
Din blogg är jättefin, ska fortsätta titta lite mer :) Hoppas du kommer tillbaka till mig igen.

Kram Pernilla

jakt,skor,barn,inredning sa...

En vacker dag kommer jag att handla ihjäl mig på alla underbara saker hi,hi. Nilla