måndag 12 oktober 2009

Hösten, Rusk eller Mys?

Hej!
Hur har ni det i höstrusket? Nu verkar det verkligen som hösten är här.
Det blåser, det är mörkt på mornarna, näsorna rinner och var och varannan hostar för fullt. Känns det igen?
På tv:n pratar de om minusgrader, barnoverallerna börjar redan bli slutsålda i butikerna och mössan åker allt längre ner över öronen.
Även om jag själv inte riktigt är en höstmänniska så kan jag tycka att höstens färger är så vackra och så är det helt legitimt att bara få krypa ner i soffan och kura under härliga plädar och tända massor av ljus.
Så alla vänner passa på att njuta av denna mysiga höst, tänd ljus, kolla på film, ät choklad, drick te och koppla av och gör allt det där som du njuter av.
visar idag några bilder från mitt vardagsrum som inte är stort men där jag kommer sitta och varva ner mellan jobb, studier och visningar.
I helgen har vi forstsatt med att sätta upp lister i hallen, tittat på Johan Falk filmen (inte lika bra som de tidigare och varit på butiken Tidlös (bilder kommer senare).

höstkramar från Tessan
Tänd många härliga ljus, mys och läs favorittidningenSköna Ektorpsoffor med många kuddar och plädar (bordet ska bytas till vitt..)Miljögårdens mysiga hjärtan i varma tonerEn härlig krans på braskaminen som det eldas i när kylan kommer

4 kommentarer:

becca sa...

Hej Theres,
Tack för din kommentar, jag tror att jag kommer att få mitt paket i morgon eller på onsdag, det ska bli så kul att få se vad det innehåller.

Ja nu är det verkligen höst, det är mysigt tycker jag, tända ljus i mörkret, elda i vedspisen och mysa.

Jag skulle också vilja ha ett vitt soffbord, men jag ska nog måla mitt, ska försöka att göra det snart så bordet är vitt när vårt nya tv rum är klart.

Ha det bra, kram Rebecca.

Vardagslyx sa...

Nej, jag är ingen höstmänniska heller. Tycker inte om mörkret och kylan...

Men det är definitivt en tid som inbjuder till mycket hemmamys - och DET tycker jag om :)

Ha det bra!

Kram Pernilla

Hanna sa...

Så fina bilder!
Hanna

Gårdsromantik sa...

Ja nu behövs det mycket ljust - så mörkt vi har det på kvällarna!

Smyckena i förra inlägget är underbara - har kikat länge på dem.

Kram Maud