torsdag 29 oktober 2009

En lungn och mysig höstlovsvecka

Godmorgon allesammans!

Denna vecka har vi höstlov och jag är hemma och pysslar lite grann med barn och hem. Så skönt med några dagar ledigt tillsammans. Igår åkte lillkillen och jag till stan och gick runt och tittade. Hittade en fin jeanstunika som jag äntligen slog till på och kunde inte heller låta bli att titta in till Jenny på Myrra (se hennes blogg under mina favoriter)där jag köpte en av de nyss inkomna vispskålarna från IB Laursen. Min favoritfärg blev en vit med cremefärgad insida (fanns det någon som trodde någat annat? hihi). I rundan på stan ingick också ett traditionellt fikabesök på vårt favoritcafé Storken. De har så mysiga lokaler med små rum som vart och en av dem är inreda i gammal, personlig stil. Det känns som man sitter hemma igen i farmors/mormors vardagsrum med kaffekvarnar, mörka trämöbler, stoppade stolsitsar,virkade små spetsdukar (får ta med kameran dit nästa gång så ni får se). Har också haft flera homepartyn så igår kväll var jag och hämta två stycken stora kartonger som jag nu sitter och packar. Det är rena, rama lilla julafton att packa era små och stora påsar.
Bilderna idag kommer från min Siabur som innehåller f.n en ängel, stenar, ljusslinga och små blommor. Älskar den för att den går att förändra så mycket efter säsong. Hur tycker ni att jag ska inreda den till advent och jul. Kom gärna med förslag!

kram tessan



5 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt ni har haft det på höstlovet.Kul att göra saker med barnen.Vilken fin sia bur......Hel underbar.Får man fråga var du hittat den dyr?vad skoj med party förstår att det känns som julafton.Ha en skön dag och en mysig fredag kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

Myrrabutiken sa...

Hej hopp:) Jamen vad trevligt det var med påhälsning nere i källaren, hi hi:)Vilken fin bur, kjag tycker din grund är perfekt till jul, bara till å byta lite färg"jula" till den lite:)Ha de gott/Jenny(missa ej tjejkvällen i city 5/11, 19-21, massor med bra erbjudanden!!!

Nilla Q sa...

Låter som du har en riktigt mysig tillvaro! Jag älskar också Storken! Var ett tag sen jag var där, blir riktigt sugen..!

Ha det bra!

Kram Pernilla

becca sa...

Det låter som ett mysigt ställe att fika på, vill gärna se bilder =).
Vilket fint hus du har, förstår att du gärna inreder det efter årstid, du hittar säker något fint att ha där till jul.

Ha det så bra, kram Rebecca.

Nyanser av vitt sa...

Hej
Tack! Vad kul att du vill vara med i min utlottning.
Tack för bra idé om "buren". Jag har också ett litet växthus i köket så nu ska här pyntas.
Kram