lördag 5 september 2009

Underbara smycken från Våga

Hejsan!

Njuter ni också av det härliga höstvädret? Här i Uppsala har vi haft en ljuvlig dag med stålande sol. En kanondag för att vara på en familjedag med sonens fotbollsklubb. Brandbilar,polis, fiskdamm, lotterier och korvgrillning erbjöds bland annat. Supermysigt!

Är nu i full gång med höstens homepartyn så passa på att boka ett eget om du är intresserad. Idag visar jag vackra bilder från svenska Våga som har otroligt fina och prisvärda smycken. Höstens nyheter börjar nu komma in till mig.
Hösten fortsätter med en hel del smycken i skiraste vitt, i användbara silvergrey som passar till allt men även i en snygg grön nyans som passar så fint i höst.Bilderna kommer från Våga och Nordljus.

Ha en riktigt härlig helg kram Tessan


Det vackra vita armbandet kostar 89:-Flerradigt armband i silvergrey kostar 239:-
Elastiska ringar med strass och pärlor kostar 59:-

6 kommentarer:

My Lovely Home irsta kyrkby 1:3 sa...

Hej oj villken fin blogg du har! fina smycken! du är så välkommen till butiken när du har vägarna förbi:) kram Johanna

hemma hos lilla mej sa...

Vilka läckra smycken.Skulle vilja ha allt.......Kul att byta olika kläder med olika smycken.Det gillar jag .....Ha en mysig kväll kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Fru Sirlig sa...

Hej Tessan!

Tack för besöket hos mig, vilket gjorde mig nyfiken förstås. Har tittat igenom din blogg och tycker att den är jättefin. Biskopsgården är verkligen en favorit även för mig. Heestrand hade jag också tänkt besöka i somras, vi kom ner till Hunnebo samma dag som stormen bedarrat. Jag har också en hel del butiks tips på min blogg om du vill få fler tips. Ska nog ta mig en tur till moster i Mora snart, apropå butiken som du berättade om. På återseénde.
Kram Heléne

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Mycket vackra bilder och likaså med smyckena! Fortsätt i samma anda!

Kramar Elin

LantlivsAnette sa...

Ohhh så vackra smycken !!
Vad mycket fint du alltid nosar upp...du kan du !!
Ha en toppendag
Kraam Anette

Marita sa...

Men vilka superläckra smycken!! Det kommer väldigt mycket "jag vill ha" känslor i hela min kropp!!!
kram, Marita