söndag 20 september 2009

Det kom ett paket...
Hejsan! Har inte hunnit uppdaterat bloggen på några dagar genom att här hemma är det fortfarande sjukt. Sonen och vi har fått farit fram och tillbaka till barnakuten. Infektioner,feber, krupp och halsfluss. Ska det aldrig ta slut? Nu äntligen verkar det ha börjat vända och idag har han varit riktigt pigg. Det är kul när hans vanliga "jag" kommer tillbaka med bus och en pillimarisk 6- års blick.

Så i fredags när jag gick till brevlådan och där såg att ett paket från Lotten hade kommit så var lyckan gjord. Det var precis vad jag behövde. Åhh det är så härligt att få ett paket som det ligger så mycket kärlek bakom. Tack Lotten!
Jag brukar inte ha förmågan att vinna så därför blev jag så glad när tröstpriset tillföll mig (har väl lycka i annat istället?!).
Fick också med ett vackert lyckoägg av lammöron från Lotten och se nu verkar sjukdomarna vända. Ska hålla det i handen varje kväll....

Ha en trevlig söndagkväll

Kram Tessan

4 kommentarer:

Malin sa...

Stakkar du har hatt litt å stå i med, med din lille 6 åring..
Godt du fikk en oppmuntring i posten.
Tenker på deg

Kjærlige hilsner Malin

Katta sa...

Men vad jobbigt med din son, hoppas han blir bättre snabbt.Så roligt att du vann hos Lotten det var inget dåligt tröstpris det där. Kram Katta

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Vad bra att sonen din är på bättringsväg! Det är inte lätt när ens barn blir sjuk.

Fina saker du fick från Lotten! Lammöron är sjukt mjuka och lena! Nycklarna är superfina!

Må så gott! Kramisar Elin.

Idyll och Inspiration sa...

Hej! Måste bara inflika att de rostiga nycklarna samt träbrädan med fransk text hade jag sedan tidigare. Glömde att uppge det i inlägget.

hälsningar Tessan