tisdag 22 juni 2010

Sommar, sommar, sommar

Hej allesammans!
Vilken härlig sommarvärme vi har äntligen fått, så ljuvligt skönt. Nu har nedräkningen inför stundande och eftelängtade semestern börjat. Nästa vecka står en tripp till Dalarna för dörren och sedan ska det också bli Danmark och legoland. Undrar om någon har något bra tips på härliga danska butiker som bör besökas?

Sommartid är också festtid med midsommar, grillningar och inte minst bröllop(!)Vilket fantastiskt bröllop fick vi inte alla uppleva när kronprinsessan och prins Daniel gifte sig. Wow!

Just nu har vi väldigt läckra kläder och smycken hos oss på Nordljushome så att du kan uppdatera din garderob inför sommarens partyn. Vi har mycket vackert att bjuda på och jag tar emot beställningar även nu under sommartiden (dock med lite längre leveranstider pg av vi är bortresta lite då och då). Om du finner något du önskar så tveka inte att höra av dig till mig. (Mailadress finns här på sidan). Partyna kör jag igång med från början av augusti så boka gärna nu innan höstens alla aktiviteter kör igång.

Glad midsommar!

kram1 kommentar:

Vardagslyx sa...

Hej Tessan!

Vill passa på att önska dig en härlig semester. Hoppas ni får det bra i Dalarna och Danmark och Legoland är ju aldrig fel!

Ha det bra!

Kram Pernilla