söndag 13 juni 2010

Ruffigt stilleben

Hejsan! Hoppas att ni har haft en härlig helg trots allt regnande. Själv hann jag göra både det ena och det andra och passade att få lite tid att göra fint inomhus. Idag vill jag visa er den härligt tunga madonnan i ruffig stil som har fått plats på hallbyrån tillsammans med en stor ljuslykta som är så härlig att tända på kvällarna när regnet öser ner utanför. Jag kan inte få nog av dessa underbara donnor i mitt hem och brukar vitmåla dem men denna ska jag behålla som hon är. Även lyktan fanns i vitt men fick matcha donnan i brunt även fast det lite ovanligt för att vara mig (det mesta brukar ju bli vitt). Såg att Lantlifs Anettes bok är på ingång och hoppas att jag snart får den i min hand (har förhandsbokat den). Den ska få bli sommarens läsning! Verkar vara så vackra bilder i den, hennes goda recept och härliga inredningstips. Vad mer kan man begära?

Nu är skolavslutningarna avklarade och de närmaste dagarna kommer nu handla om höstplanering innan den stundade semestern inbefinner sig med besök i Dalarna och i Danmark.

må så gott

kram1 kommentar:

Tina sa...

Hejsan hoppsan!!
ja, det känns mer som HÖST än sommar måste jag säga. Men mysigt att sitta & elda i spisen & mysa =) Gäller att se det positiva i det =))

Helt underbar madonna!! den gillade jag väldigt mycket!!

Hoppas du haft en fin Måndag & att din Tisdag blir ännu bättre!
Hoppas oxå att du mår bra!
Varm kram Tina