onsdag 4 november 2009

Snö i luften och smycken i vintriga färger

Hejsan! Idag har det inte varit en dag som andra. Idag har det varit en dag som försvann snabbt. Kanske känner ni igen er i att ibland planerar man och tror att man ska hinna med så mycket och så Tjoff! så försvann dagen. Inget blev som man hade tänkt sig, inga av planerna genomfördes och plötsligt hade kvällen kommit. Vad hände?
Det började redan igår...
Efter arbetet skulle vi iväg för att ta vaccinet mot inluensan och när vi kom dit var det fullt med människor, ca 1 timmes väntetid sa de som blev till 2, springa till närmast kiosk för att fylla på barnens fickor med lite gott. Kvällen slutade med en trött familj som intog pizza på vägen hem och så var den kvällen nästintill slut. Idag hade den ena sonen värk i huvudet mm och blev hemma. Den andra gick till skolan men var helt ur gängorna när han kom hem och jag själv då har inte hunnit någonting vettigt känns det som, dagen bara försvann och känner mig matt och trött.
MEN ändå känns det skönt att nu är det gjort och att det räckte till oss (vi var ner redan i måndags men då var vaccinet slut).
Så egentligen kanske det inte gör så mycket att en dag Tjoff försvann i det sammnhanget kring vad som sker i världen just nu. Livet kanske ska just vara så enkelt att man tar en dag i taget, försöker stanna upp, vara glad och nöjd för det lilla i allt det stora. SO WHAT! att en dag försvann det kommer ju en ny morgondag...

Visar idag lite bilder på Våga smyckena jag har med ut på mina visningar. Våga är väldigt prisvärda, snygga och populära.
Här är några av storsäljarna på partyna.
Vitt enkelradigt armband 89:-, Grått armband med stora pärlor 269:-, berlockhjärta i silverfärg 49:-, Fe´s klocka Greta 429:- (band tillkommer).

kram tessan

4 kommentarer:

becca sa...

Ja ibland bara försvinner dagen, nu när jag är hemma och är mammaledig är det många sånna dagar, och det är skönt att bara ta dagen som den är.
Oj vad mycket smycken du har med dig.

Ha en bra dag, kram Rebecca.

Vardagslyx sa...

Ja, jag känner samma sak om idag. 5 1/2 timmar i kö för det där eländiga vaccinet!!! Men nu är det gjort och det känns så skönt.
För oss blev det MAX på hemvägen...

Kram Pernilla

Åsa sa...

Hej!

Vad mycket smycken du har med dig! det där stället som dom hänger på var har du fått tag på det!
Jag hade bestämt mig för att inte ta vaccinet, men jag kanske ändrar mig , vi får ta det på jobbet!

Ha en skön helg
Åsa

Maria sa...

Vad roligt att hitta en "jobbarkompis"! Har du sålt Nordljus länge? Jag har nyss startat. Jag har haft 2 egna butiker, Englamaria & Hemma hos dej som vi nu lagt ned pga. allt jobb. Det var verkligen slitigt men jättekul också förståss.
Jag ville inte helt sluta med inredning och då kom Nordljus som ett brev på posten!
Vi ska också i väg och vaccineras här. Men vi skulle i väg till Hälsocentralen där det fanns en doktor eftersom 2 av barna är i riskgruppen. Så jag hoppas vi slipper köa.
Man vet ju inte vad som är rätt elle fel men det finns ju i skolorna här nu, så det är väl bäst att göra det.
Ha det fint!
Kram