tisdag 10 november 2009Hejsan! Jag tackar och bockar det allra ödmjukaste inför att jag nu har haft mina första 1000 besökare här på bloggen. Kunde väl aldrig tro att det skulle vara så otroligt roligt och inspirerande att ha en egen blogg. Ni är helt fantastiska! Vad kul att ni också vill titta in lite då och då här hos mig, era kommentarer värmer mitt hjärta så gott. Detta måste vi fira... med en liten utlottning som kommer inom en snar framtid. Så håll utkik här!

Bjuder er idag på ett litet stilleben på ett vitt ljusfat. Lite julkänsla fast det kanske är lite för tidigt men guud så jag längtar efter att få börja julpynta.
Min underbara och goa vän och jag satt och prata julideér, pyssel och glögg igårkväll över en kopp kaffe. Så mysigt!
Har också börjat alla inköp av årets jultidningar, Drömhem, Allers, Allt i hemmet julspecial men längtar såklart mest efter Jeanne de arc (hennes julbok från förra året har också redan hunnit åka fram på bordet).

Må så gott!

kram tessan

6 kommentarer:

Sussi sa...

... jag gillar de mönstrade banden.
Läste att årets Blossa glögg har en smak av clementin, spännande.

Huset utanför stan sa...

Grattis till dina 1000 besökare! Ser fram emot en utlottning=)

Jag brukar kika in hos dig regelbundet f f a för att jag också är Nordljus-representant. Du har en jättefin blogg och ibland lånar jag lite inspiration från dig=)

Ha det så bra! Kram

hemma hos lilla mej sa...

Grattis till dina 1000 besökare.Ser fram emot en utlottning.Du har en fin blogg tycker jag .Ha en härlig tisdag kramizar ~~~~~RITA~~~~.

jakt,skor,barn,inredning sa...

Visst är det roligt när man ser hur besöksräknaren tickar på ! Nilla

Vardagslyx sa...

Grattis till alla dina besökare! Visst är det en uppmuntran att få besök och kommentarer!

Ha en bra dag!

Kram Pernilla

jakt,skor,barn,inredning sa...

Visst är det kul att blogga. Ha en skön helg! Nilla